Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

De sfeer van een monumentaal gebouw met het comfort van een moderne woning

Midden in het gezellige, historische centrum van Ootmarsum zijn drie duurzame en energiezuinige appartementen ontwikkeld die bijzonder sfeervol zijn door de hoogwaardige afwerking en het behoud van historische waardevolle elementen.

Van de drie appartementen is dit moment alleen Kerkplein 1C nog te koop. Met de lift of de trap bereikt dit penthouse dat de gehele tweede verdieping beslaat. Het appartement heeft een woonoppervlak van 160 m² en een riant dakterras van 60 m², samen dus goed voor 240 m² leefruimte. Het hoogwaardig afgewerkt appartement met sfeervolle eiken gebinten kent een laag energieverbruik (energielabel A).

Het appartement is voorzien van vloerverwarming in het gehele appartement, verlichting met moderne in- en opbouwspots (LED) en dimmers in alle ruimten, video-intercom, overdekte fietsenberging en een eigen berging van 17 m² in de kelder (eveneens bereikbaar met lift). Daarnaast heeft het appartement drie ruime slaapkamers, waarvan één directe toegang heeft tot het dakterras, een luxe badkamer met bad, douche, toilet, verlichte spiegel en badmeubel met dubbele wastafel, een tweede toilet en een bijkeuken met aansluitpunt voor de wasmachine en droger. Het dakterras is gelegen op het zuid-westen en is compleet afgewerkt met buitenkraan, hekwerk, vlonders en aansluiting voor buitenverlichting. Vanaf het dakterras heeft u een uniek uitzicht over Ootmarsum. Belangstelling? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Koopprijs penthouse: € 575.00,- k.k.

Ingang voor de appartementen aan het Kerkplein

Plattegrond van Kerkplein 1C (klik op plattegrond voor vergroting)

Impressie van Kerkplein 1C