Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

De sfeer van een monumentaal gebouw met het comfort van een moderne woning

De historische locatie, het prachtige gebouw en het hoge afwerkingsniveau maken dit tot een uniek project. Via de statige ingang (zie foto) aan het Kerkplein betreden de bewoners straks de ruime hal met trappenhuis en lift. Deze ingang, hal en lift zijn exclusief voor de drie appartementen. Ieder appartement heeft zijn eigen indeling en kenmerken, waarbij we eventueel rekening kunnen houden met uw eigen wensen. De drie appartementen, welke zijn ontworpen door IKB architecten, hebben een woonoppervlak van ca. 102 m², ca. 148 m² en ca. 158 m². De appartementen worden zeer hoogwaardig afgewerkt en kennen straks een zeer laag energieverbruik (energielabel A).

Alle appartementen zijn voorzien van een grote living, een woonkeuken, 2 of 3 slaapkamers en een ruim balkon of dakterras, gelegen op het zuidwesten. Het penthouse op de tweede verdieping heeft 3 slaapkamers en een riant dakterras van ca. 60 m² met een weids uitzicht over Ootmarsum. Ieder appartement zal beschikken over een ruime berging in de kelder, welke ook met de lift te bereiken is.

De oplevering van de appartementen staat medio 2019 gepland. Appartement 2 en 3 komen binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie per appartement kunt u klikken op de groene knoppen hieronder.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Vul uw gegevens in bij 'belangstelling?' boven in het menu en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


De ingang voor de appartementen aan het Kerkplein