Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

De sfeer van een monumentaal gebouw met het comfort van een moderne woning

De historische locatie, het prachtige gebouw en het hoge afwerkingsniveau maken dit tot een uniek project. Via de statige ingang aan het Kerkplein betreden de bewoners straks de ruime hal met trappenhuis en lift. Deze ingang, hal en lift zijn exclusief voor de drie appartementen. De drie appartementen, welke zijn ontworpen door IKB architecten, worden zeer hoogwaardig afgewerkt en kennen straks een zeer laag energieverbruik (energielabel A). Ieder appartement is verder voorzien van vloerverwarming in het gehele appartement, lichtplan, video-intercom, overdekte fietsenberging en een eigen berging in de kelder (eveneens bereikbaar met lift).

Op dit moment is er nog één appartement te koop. Dit betreft het penthouse, gelegen op de gehele tweede verdieping, met 160 m² woonoppervlak en een riant dakterras van 60 m² met uniek uitzicht over Ootmarsum. Belangstelling? Klik dan op de groene knop hieronder voor link naar Funda of neem direct contact op met onze makelaar: Morskieft, De Twensche Makelaar.

De ingang voor de appartementen aan het Kerkplein