Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

Huren of kopen

Belangstelling?

Op deze site kunt u zowel koop- als huurappartmenten aantreffen. Indien u belangstelling heeft voor het kopen of huren van een appartement kunt u contact met ons opnemen per mail, telefoon of via de knop 'belangstelling?' op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geen inschrijfkosten

Mocht er niet direct een geschikt appartement beschikbaar zijn dan kunnen wij u op een lijst met belangstellenden plaatsen. U hoeft geen inschrijfkosten te betalen om als belangstellende ingeschreven te staan. Wanneer er een huur- of koopappartement beschikbaar komt dat aan uw wensen voldoet, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Huren

Huurtermijn

U huurt een appartement voor minimaal een jaar. Daarna is de huur opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Toewijzing

Toewijzing van een huurappartment gebeurt op basis van passendheid. Dit heeft onder meer betrekking op de huurprijs versus het inkomen. Om de passendheid te kunnen beoordelen vragen wij u om gegevens te overleggen betreffende uw inkomen en een recente kopie van uw paspoort of indentiteitskaart. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Huurvoorwaarden

In de appartementen en gemeenschappelijke ruimten is roken niet toegestaan. Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan in overleg.