Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

Huren of kopen

Belangstelling?

Op deze site kunt u zowel koop- als huurappartmenten aantreffen. Indien u belangstelling heeft voor het kopen of huren van een appartement kunt u contact met ons opnemen per mail, telefoon of via de knop 'belangstelling?' op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geen inschrijfkosten

Mocht er niet direct een geschikt appartement beschikbaar zijn dan kunnen wij u op een lijst met belangstellenden plaatsen. U hoeft geen inschrijfkosten te betalen om als belangstellende ingeschreven te staan. Wanneer er een huur- of koopappartement beschikbaar komt dat aan uw wensen voldoet, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Huren

Toewijzing

Toewijzing van een huurappartment gebeurt op basis van passendheid. Dit heeft onder meer betrekking op de huurprijs versus het inkomen. Om de passendheid te kunnen beoordelen vragen wij u om gegevens te overleggen betreffende uw inkomen en een recente kopie van uw paspoort of indentiteitskaart. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Huurvoorwaarden

In de appartementen en gemeenschappelijke ruimten is roken niet toegestaan. Huisdieren zijn uitsluitend toegestaan in overleg.