Wonen in een monument

Altijd al willen wonen in een uniek pand met grote historische waarde? Wij renoveren Rijksmonumenten tot comfortabele en stijlvolle koop- of huurappartementen.

Polstraat

In het 17e-eeuwse Rijksmonument aan de Polstraat in Deventer zijn tien lichte en luxe huurappartementen gerealiseerd, in grootte variërend van ca. 52 m² tot 127 m². De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers hebben allemaal een eigen balkon, dakterras of privé-tuin. Daarnaast heeft het pand een gemeenschappelijke tuin op het zuiden van ca. 300 m² met fietsenstalling en eigen achteruitgang naar de IJssel.

Spijkerboorsteeg

In het 17e-eeuwse Rijksmonument op de hoek van de Spijkerboorsteeg en het sfeervolle plein de Brink zijn twee royale huurappartementen gerealiseerd van 142 m² en 150 m².

Beide appartementen beschikken over 3 slaapkamers, een fraai uitzicht over de Brink vanuit de woonkamer, veel bergruimte (vaste kasten, bergzolder, eigen berging in de kelder) en diverse authentieke details zoals plafonds met ornamenten en originele houten balken.

Hanzestad Deventer

De vele restaurants en terrassen, de IJssel met haven en uiterwaarden, het diverse winkelaanbod en culturele voorzieningen zoals schouwburg, filmhuis, bioscoop en theater, alles is binnen handbereik.

Deventer ligt centraal in Nederland; vanaf het NS-station gaan rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Zwolle, Enschede etc.